Welke bank past perfect bij jouw stijl?

Heb jij een landelijk, sfeervol interieur met houten, massale meubelen en een warm uiterlijk? Of juist een moderne stijl met veel gladde oppervlakken en strakke designs? Er zijn natuurlijk nog veel meer woonstijlen. Montèl heeft een passende bank voor elk interieur. Lees snel verder om erachter te komen welke bank perfect in jouw woonkamer past. 

Om je verder te helpen bij het vinden van de juiste bank, zetten we kort op een rijtje wat elke woonstijl inhoudt en welke bank hier goed bij aansluit. 

Landelijk

De landelijke woonstijl kenmerkt zich door warmte en knusheid, met veel aandacht voor details. Er wordt veel gebruik gemaakt van rustige kleurtinten en natuurlijke materialen, zoals hout. Een landelijke bank nodigt echt uit om lekker in weg te kruipen en is vaak voorzien van mooie, decoratieve kussens. De Montèl Infiniti of de Montèl Module passen goed bij een landelijke woonstijl, dankzij de heerlijke, knusse zitting en de comfortabele kussens.

Design

Een design woonstijl is minimalistisch en tijdloos ingericht. In deze woonstijl zien we vaak vernieuwende banken, die mooi zijn afgewerkt met bijzondere details. Als je op zoek bent naar een bank die goed aansluit bij een design woonstijl, is de Montèl Apple Plus een goede optie.

Luxe

De luxe woonstijl staat bekend om het gebruik van luxe materialen en hoogwaardige afwerkingen. Een bank die past bij een luxe woonstijl heeft een exclusieve uitstraling en beschikt over bijzondere accenten. De banken uit de Montèl Exclusives collectie zijn een perfecte match met deze woonstijl, met als perfect voorbeeld de Montèl Preston en de Montèl Solo.  

Modern

De moderne woonstijl bestaat uit rechte vormen, basiskleuren en minimalistische, strakke meubels. Bij deze stijl komen veel banken uit ons assortiment goed tot hun recht, maar met name de Montèl New Town is zeker het vernoemen waard. 

Scandinavisch

Een Scandinavische woonstijl is te omschrijven als rustig en sereen, waarin lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen de hoofdrol spelen. De Montèl Monza en de Montèl Viano passen dankzij hun bescheiden maar stijlvolle uiterlijk heel goed bij deze stijl.  

Klassiek

Luxe, elegantie en een vleugje romantiek: dit is de klassieke woonstijl in drie woorden. De sierlijke vormen en warme kleuren creëren een unieke stijl. De Montèl Caro Laag Plus beschikt eveneens over een klassiek uiterlijk. 

Industrieel

Een industriële woonstijl is stoer en robuust. Deze stijl is vrij neutraal maar beschikt vaak wel over opvallende accenten. De Montèl Star en de Montèl Giant zijn een uitstekende aanvulling in een industrieel interieur.  

Maak een afspraak

Bekijk onze uitgebreide collectie verlichting in een van onze vestigingen. Bij Montèl helpen we je graag met persoonlijk advies. Maak een afspraak met een van onze adviseurs, zij laten je graag alle modellen zien en werken samen met jou aan een lichtplan.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...