Een hocker is een veelzijdig meubelstuk en een uitstekende aanvulling op je bank. Dit meubelstuk kan je op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld als voetenbank of salontafel. Dit functionele meubelstuk is erg praktisch voor als je bijvoorbeeld weinig ruimte in huis hebt. Benieuwd waarvoor je dit meubelstuk allemaal kunt gebruiken? Lees dan verder en ontdek waardoor een hocker zo multifunctioneel is.

Wat doe jij ermee?

De mogelijkheden van een hocker zijn oneindig. Gebruik een hocker bijvoorbeeld als heerlijk voetenbankje. Zo kun je ultiem relaxen op je bank met je voeten omhoog. Of zet er een dienblad op en je creëert ineens een mooi bijzettafeltje. Liever gebruiken als salontafel? Ook dat is mogelijk door bijvoorbeeld een glasplaat op de hocker te leggen. Dit is echter nog niet alles, want je kunt dit meubelstuk ook  gebruiken als verlenging van je bank of als zitplek. Zoals je leest is een hocker een multifunctionele aanwinst voor jouw interieur. 

Hocker: praktisch en veelzijdig

De multifunctionaliteit van een hocker maakt dit meubelstuk erg praktisch. De meeste van deze meubels hebben een zacht en comfortabel uiterlijk en passen daarom goed in een landelijk interieur. Maar ga je bijvoorbeeld voor een donkerdere kleur of leren variant dan leent dit meubelstuk zich ook goed voor andere interieurstijlen. Bekijk de collectie banken en ontdek welke hocker past bij jouw interieurstijl. 

Kies jouw hocker

Ben je op zoek naar een hocker? Bij Montèl heb je de keuze uit veel verschillende modellen, zodat je een model kunt vinden die past bij jouw wensen. Daarnaast kan je uit veel verschillende stoffen en leersoorten kiezen zodat je jouw ideale hocker kunt samenstellen. Maak een afspraak of breng een bezoek aan één van onze vestigingen en ontdek alle mogelijkheden.

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Je eigen Montèl. Die maak je helemaal zoals jij ‘m hebben wilt.

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Vanaf 5 december is Linda’s Wintermaand iedere zondagavond te zien op SBS6. In dit tv-programma speelt onze...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank en wil deze snel in huis hebben? Deze 5 banktoppers zijn direct...