De keuze van Sheila en Hans

Sheila en Hans Lindeman-Khandar hebben als ondernemer een druk bestaan. Nu ze er een kindje bij hebben, zijn ze vaker thuis en genieten ze van hun nieuw ingerichte woonkamer met Montèl. Met behulp van onze styliste heeft het stel hun woonruimte heringericht met meubels, accessoires en decoratie van Montèl. Lees hier over de keuze van Sheila en Hans.

Op hun wensen afgestemd

Onze styliste ging allereerst om de tafel met Sheila en Hans om hun wensen in kaart te brengen. Vanwege hun hectische leven was een van de grootste wensen een bank waarop je ’s avonds en in het weekend neer kunt ploffen om er vervolgens nauwelijks vanaf te komen. Dat is de comfortabele Montèl Smile geworden. Een heerlijke bank om uitgebreid op te relaxen na een vermoeiende dag of week. Vervolgens heeft het stel samen met onze styliste de bestaande inrichting eens goed onder de loep genomen.

Bijpassende meubels voor een complete inrichting

Een nieuwe bank stimuleert namelijk om ook de rest van de woonkamerinrichting op te frissen. Zo besloten Sheila en Hans dat een bijpassend karpet bij de bank een sfeervolle toevoeging zou zijn. Het werd het Montèl Maris karpet met een geleefde look en subtiele kleuren die passen bij de kleur van de bank. Samen met de Montèl Fold salontafel in massief hout en met een handige, zwart metalen lectuurbak ontstond er een gezellige zithoek.

Accessoires die voor aankleding zorgen

Een bank, karpet en een salontafel is een mooi begin van een gezellige woonkamer. Daarnaast is verlichting belangrijk voor de sfeer. Sheila en Hans kozen voor de Montèl Saga hanglamp, vanwege het opvallende, originele ontwerp en de gezellige sfeerverlichting. Met de accessoires die ze gekozen hebben, kreeg de woonkamer de persoonlijke touch waarmee je een ruimte gezellig maakt. Het decoratieve kussen Andre met zijn opvallende, warme kleur en het muurvullende Montèl schilderij Master zorgen voor warme aankleding van de ruimte. Sheila en Hans waren verrast dat je bij Montèl ook terecht kunt voor speelse decoratie! Zoals de Montèl Prickl, een opvallend en decoratief accessoire om in je woonruimte neer te zetten en dat je inrichting levendig maakt.

Maak een afspraak voor interieuradvies

Bij Montèl helpen we je graag met de inrichting van jouw woonruimte. Bezoek een van onze vestigingen of maak een afspraak met een van onze adviseurs voor gratis interieuradvies. Zij vertalen graag jouw wensen naar mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...