De keuze van Robert Vassi - Montèl

Wie is Robert Vassi?

Robert Vassi is een ingenieur die graag zijn dag begint op de bank met een heerlijk kopje cappuccino en de krant. Lekker even rustig wakker worden en lezen of er nog nieuwtjes zijn op voetbalgebied of wat er op televisie komt ’s avonds. Robert verheugt zich er dan al op om ’s avonds na het werk lekker op de bank te ploffen en te ontspannen. Om een plekje te creëren waar dit mogelijk is, is een comfortabele leefruimte van essentieel belang. Het is volgens hem belangrijk om een leefruimte zo samen te stellen dat jij je zowel kan bewegen als nestelen. Met dit in zijn achterhoofd kwam Robert dan ook al snel bij de Retro bank van Montèl uit. Een plofbank pur sang die tegelijkertijd zowel een lust voor het oog als lijf is. Benieuwd hoe Robert met deze bank een gezellige en ontspannende leefruimte creëert? Lees dan snel verder.

De keuze van Robert Vassi

Robert Vassi combineert deMontèl Brooke met het Montèl Flavour bijzettafeltje. Dit tafeltje is voorzien van een eikenblad met een betonnen voet, waardoor dit tafeltje een stoere draai aan het interieur geeft. Daarnaast heeft Robert om de zithoek af te maken voor enkele sierlijke accessoires gekozen. Zo wordt de bank afgemaakt met een aantal kleurrijke sierkussens. Tevens heeft Robert gekozen voor een mooie plant, om de warme sfeer van buiten naar binnen te halen. Tot slot wordt de ruimte nog verlicht met enkele sfeerlichten, zoals de Montèl Liquid vloerlamp. Dit alles tovert de ruimte om tot een sfeervol geheel waar men volledig tot rust kan komen.

Maak een afspraak en bezoek onze winkel

Sta je ook op het punt om de leefruimte een makeover te geven? Maar vind je het lastig om zowel een ontspannende als stijlvolle ruimte te creëren? Dan helpen wij jou graag! Maak vrijblijvend een afspraak met onze interieuradviseurs en kom naar onze winkel. Hier denken onze adviseurs graag met jou mee over een passende oplossing voor jouw leefruimte.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...