Een grijze hoekbank zorgt voor een neutrale uitstraling in jouw interieur en heeft een tijdloos uiterlijk. Het grote voordeel van deze eigenschappen is dat de bank hierdoor gemakkelijk te combineren is met diverse woonstijlen en kleuren. Met dezelfde bank creëer je dus gemakkelijk verschillende stijlen. Handig voor als je zo nu en dan jouw inrichting een frisse look wilt geven, maar niet direct de grote meubelen wilt vervangen. Wil je meer weten over de mogelijkheden met een grijze hoekbank? Lees dan snel verder voor inspiratie op het gebied van kleurcombinaties en woonstijlen.

Diverse kleurcombinaties

De kleur grijs biedt vele mogelijkheden voor combinaties met diverse kleuren. Allereerst zorgt de combinatie met de kleur wit voor een ruimtelijk effect en rust in de woonruimte. Ook kun je diverse grijstinten met elkaar combineren voor een rustig ton-sur-ton effect. De combinatie van verschillende materialen zorgt voor een speels effect. Breng je liever wat meer kleur in het interieur? Overweeg dan een roze of een andere zachte kleur voor een romantische uitstraling. Voor een Scandinavische uitstraling combineer je met pasteltinten, een stijl die helemaal van deze tijd is. Frisse okertinten of groen zorgen voor een levendige uitstraling die de lente bij jou in huis brengt. Tot slot kun je grijs ook gerust combineren met felle kleuren, zoals rood, oranje of geel.

De grijze hoekbanken van Montèl

In de collectie van Montèl vind je een ruime keuze aan grijze hoekbanken. Deze bijzondere modellen combineer je gemakkelijk met een van de bovenstaande kleuren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om je eigen draai te geven aan jouw interieur met andere kleur- of stijlcombinaties. Bekijk gerust de collectie hoekbanken op de website of in ons magazine voor meer inspiratie. 

Bestel ons gratis magazine

Wil jij inspiratie opdoen voor jouw interieur en het assortiment van Montèl eens op je gemak bekijken? Bestel dan hier ons gratis magazine. Het magazine staat vol met bijna 125 pagina’s aan inspirerende sfeerbeelden. In het duidelijke overzicht van de Montèl collectie vind je leuke items en trends vergezeld met handige tips. Bestel het magazine nu en het wordt binnen drie werkdagen bij jou thuisbezorgd.
 

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...