10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

10% korting op de hele collectie* | Bekijk actie

Wist je dat je extra opties kunt toevoegen aan de banken van Montèl? Deze extra opties kun je toevoegen aan de gewenste bank, zodat deze compleet aan jouw wensen voldoet. Lees hier meer over de verschillende opties.

De 5 meest populaire opties

Benieuwd naar de 5 meest populaire opties die je kunt toevoegen aan een Montèl bank? We hebben ze voor jou op een rijtje gezet: 

 1. Extra zitcomfort
  Niet alleen de decoratieve functie van een bank is belangrijk, ook het comfort speelt natuurlijk een grote rol. Je bank dient immers als een comfortabele zitplek. Voeg extra zitcomfort toe om jouw bank nog comfortabeler te maken. Ga bijvoorbeeld voor koudschuim of boxspring. 

 2. (Verstelbare) Hoofdsteun
  Verhoog het zitcomfort door een (verstelbare) hoofdsteun toe te voegen aan de bank. De hoofdsteun biedt extra ondersteuning waardoor je lekker achterover kunt leunen. 

 3. Uitschuifzitting
  Zin om lekker onderuit te hangen op je bank na een lange dag? Niet alle banken zijn hier groot genoeg voor. Daarom kun je bij Montél een uitschuifzitting toevoegen, waardoor je extra zitdiepte creëert.

 4. Motorische verstelling
  Met deze optie kun je zonder enige moeite de voetsteun en/of hoofdsteun van je bank uitklappen. 

 5. USB-aansluiting
  Ken je dat gevoel dat je nét lekker op de bank zit en erachter komt dat je mobiel/tablet leeg is? Met de ingebouwde USB-aansluiting is dit probleem verleden tijd! Zo kun je altijd gemakkelijk jouw apparaten vanaf de bank opladen! Daarnaast is de USB-aansluiting mooi verwerkt in de bank, zodat deze niet in het oog springt.

Maak een afspraak

Wil jij één van deze opties toevoegen aan jouw Montél bank? Of wil je meer weten over de andere mogelijke opties? Maak dan een afspraak met één van de adviseurs van Montél. Zij helpen je graag met een advies op maat.

 

Delen via Social Media

Start delenDeel dit op Pinterest

Zit voor jou de vakantieperiode er bijna op? Dan wordt het tijd om jouw interieur eens een goede opfrisbeurt...

Start delenDeel dit op Pinterest

Praktisch, speels én een van de trends van nu: modulaire banken. Een modulaire bank bestaat uit meerdere...

Start delenDeel dit op Pinterest

Organische en ronde vormen in je interieur zie je momenteel overal terugkomen. Rondingen zorgen voor een...