Waar let je op als het om een bank gaat? Dat vroegen we aan interieurblogger Souraya Hassan (BintiHome): "Het liefst kies ik voor een neutrale en tijdloze bank zoals de Milano. Het fijne is dat deze strakke en supercomfortabele bank in elk interieur past: hij past zich aan alle kleuren en accessoiers aan. Voor een sfeervol effect combineer ik deze bank met warme tinten. Denk: aubergine, zachtroze en koper. Daarbij nog een toefje grijs en zwart, een geweven vloerkleed op de grond en een paar planten als finishing touch en kijk aan: 100% City Chic"

Stijlingtips van interieurblogger Souraya Hassan 

 

Montèl Milano hoekbank

De Montèl Milano hoekbank staat centraal in de video. Met de Montèl Milano relax je in stijl, met z'n verstelbare hoofdsteunen en extra diepe zit kom je helemaal tot rust. Het is zo'n bank waar je de hele avond op wilt vertoeven. Onbeperkt gamen, bellen opladen, flims kijken of een muziekje luisteren? De Milano kan naar wens met een USB-aansluiting worden geleverd. Zo hoef je echt niet meer van de bank af. te komen. 

Bekijk hier de rest van de items uit de video: loveseat Milano, salontafel Bon Bon,karpet Laurent, hanglamp Glow,eettafel Livorno, eetkamerstoel Lecceolieverfdoek Copper, sierkussen Scott Aubergine

De City Chic trend bij jou thuis

Enthousiast geworden van de City Chic trend en wil je graag weten hoe je deze stijl kunt toepassen in jouw interieur? Maak dan een afspraak voor een kleur- en interieuradvies. De adviseurs van Montèl helpen je graag met het creëren van een mooi City Chic interieur. 

Sfeerfoto's: ©BintiHome

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Je eigen Montèl. Die maak je helemaal zoals jij ‘m hebben wilt.

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Vanaf 5 december is Linda’s Wintermaand iedere zondagavond te zien op SBS6. In dit tv-programma speelt onze...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank en wil deze snel in huis hebben? Deze 5 banktoppers zijn direct...