Hoe geef je je huis een minimalitsiche touch en hou je het toch sfeervol? Dat vroegen we aan interieurblogger Souraya Hassan (BintiHome): "De Architecture-trend staat wat mij betreft voor koele tinten - blauw, wite, beton en grijs - en een Scandinavische touch. Door aan die basis een paar warme kleuren tot te voegen, creëer je sfeer. Hod je het graag architectonisch strak? Dan maken accessoires met grafische lijnen en hier en daar wat futuristische elementen het verschil. Dat worden de blikvangers!"

Stijlingtips van interieurblogger Souraya Hassan 

 

Montèl Milano hoekbank

De Montèl Milano hoekbank staat centraal in de video. Met de Montèl Milano relax je in stijl, met z'n verstelbare hoofdsteunen en extra diepe zit kom je helemaal tot rust. Het is zo'n bank waar je de hele avond op wilt vertoeven. Onbeperkt gamen, bellen opladen, flims kijken of een muziekje luisteren? De Milano kan naar wens met een USB-aansluiting worden geleverd. Zo hoef je echt niet meer van de bank af. te komen. 

Bekijk hier de rest van de items uit de video: loveseat Milano, wandrek Labyrinthsalontafel Flight,karpet Breitner, hanglamp Criss Cross,eettafel Livorno, eetkamerstoel Leccekarpet Chagall, sierkussen Digi Stripes

De Architecture trend bij jou thuis

Enthousiast geworden van de Architecture trend en wil je graag weten hoe je deze stijl kunt toepassen in jouw interieur? Maak dan een afspraak voor een kleur- en interieuradvies. De adviseurs van Montèl helpen je graag met het creëren van een mooi Architecture interieur. 

Sfeerfoto's: ©BintiHome

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Yvon van Grinsven - 24 augustus 2018

Heb jij behoefte aan een stijlvol, romantisch Frans interieur? Kom inspiratie opdoen in een van onze...

Yvon van Grinsven - 03 juli 2018

Houd je van meubels met Italiaanse uitstraling? Bekijk dan deze banken bij Montèl met de stijl en allure van...

Yvon van Grinsven - 20 juni 2018

Een grijze hoekbank biedt volop mogelijkheden voor jouw interieur door het neutrale uiterlijk en de tijdloze...

Ontvang het laatste nieuws en mis geen updates

Niewsbrief
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.