Hoe geef je je huis een minimalitsiche touch en hou je het toch sfeervol? Dat vroegen we aan interieurblogger Souraya Hassan (BintiHome): "De Architecture-trend staat wat mij betreft voor koele tinten - blauw, wite, beton en grijs - en een Scandinavische touch. Door aan die basis een paar warme kleuren tot te voegen, creëer je sfeer. Hod je het graag architectonisch strak? Dan maken accessoires met grafische lijnen en hier en daar wat futuristische elementen het verschil. Dat worden de blikvangers!"

Stijlingtips van interieurblogger Souraya Hassan 

 

Montèl Milano hoekbank

De Montèl Milano hoekbank staat centraal in de video. Met de Montèl Milano relax je in stijl, met z'n verstelbare hoofdsteunen en extra diepe zit kom je helemaal tot rust. Het is zo'n bank waar je de hele avond op wilt vertoeven. Onbeperkt gamen, bellen opladen, flims kijken of een muziekje luisteren? De Milano kan naar wens met een USB-aansluiting worden geleverd. Zo hoef je echt niet meer van de bank af. te komen. 

Bekijk hier de rest van de items uit de video: loveseat Milano, wandrek Labyrinthsalontafel Flight,karpet Breitner, hanglamp Criss Cross,eettafel Livorno, eetkamerstoel Leccekarpet Chagall, sierkussen Digi Stripes

De Architecture trend bij jou thuis

Enthousiast geworden van de Architecture trend en wil je graag weten hoe je deze stijl kunt toepassen in jouw interieur? Maak dan een afspraak voor een kleur- en interieuradvies. De adviseurs van Montèl helpen je graag met het creëren van een mooi Architecture interieur. 

Sfeerfoto's: ©BintiHome

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Ben jij ook helemaal weg van een zomergevoel in huis? Dan is de trend Savannah Sunrise echt iets voor jou!...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Je eigen Montèl. Die maak je helemaal zoals jij ‘m hebben wilt.

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Vanaf 5 december is Linda’s Wintermaand iedere zondagavond te zien op SBS6. In dit tv-programma speelt onze...