Coming Soon: Montèl Duiven

Na maanden van hard werken is het bijna zover.. ons nieuwste filiaal in Duiven gaat bijna open! Ben jij ook zo benieuwd? We geven je alvast een kleine sneak peek van de verbouwing en hoe de nieuwe winkel eruit komt te zien. Tipje van de sluier: het wordt prachtig!

Er is de afgelopen tijd druk verbouwd in het pand aan de Nieuwgraaf in Duiven. De laatste weken was het vooral sjouwen, sjouwen en nog eens sjouwen. De complete Montèl collectie staat hier straks gepresenteerd, dus dat betekent dozen uitpakken en alles netjes op zijn plek zetten, zodat jullie straks kunnen genieten van een geweldig stukje wooninspiratie.

Bijna zover..

En dan is het eindelijk bijna zover. Op zaterdag 4 juli opent Montèl Duiven haar deuren. Wij zijn super trots om onze 35e vestiging te openen en kunnen niet wachten om deze prachtige winkel, vol mooie inspiratierooms en nieuwe collectie aan je te laten zien. Zet jij 4 juli in je agenda? Dan zetten wij nog de laatste puntjes op de i!

Laat je inspireren

Montèl Duiven wordt dé plek waar je volop inspiratie opdoet voor je nieuwe bank, fauteuil en woonkamer! Het nieuwe team staat vanaf 4 juli voor je klaar om je te voorzien van het beste advies. Van colour centre tot kussenkast, alles is vernieuwd. Laat je inspireren door één van onze 6 inspiratierooms, die volledig zijn ingericht met de laatste trends of stel zelf je bank samen in de Montelex-hoek. Hopelijk tot snel!

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een hoekbank kan een hoek aan de linker- en rechterkant hebben. Maar hoe kies je de juiste hoek? 1001...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Een bank kun je op verschillende manieren plaatsen in de woonkamer. Zo plaats je jouw bank optimaal in de...

Start delenDeel dit op Pinterest
Yvon van Grinsven

Wil je lang van jouw bank genieten? Zorg dan voor het juiste onderhoud van de bank. Ontdek de praktische...