Niks ploft zo lekker neer als de Montèl Retro, een bank met de looks van de seventies - ribstof en grote kussens - en het comfort van nu.

Gezellige avondjes met vrienden, relaxen met een goed boek of juist uren naar je favoriete serie kijken: het kan allemaal op de Montèl Retro. Met z'n kubistische vorm en ribstof doet Retro z'n naam eer aan: het is een ode aan de jaren 70. De bank is letterlijk en figuurlijk robuust: hij kan tegen een stootje. Toch lijkt hij door de subtiele pootjes haast te zweven. Datzelfde gevoel krijg je als je erop gaat zitten: een betere plek om te relaxen is er niet. Het geheim: de XL kussens. De bank is daarnaast leverbaar in een heerlijke zachte ribstof wat deze bank nog comfortabeler maakt.

De Montèl Retro is verkrijgbaar als 3-zitsbank, loveseat en hocker. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, zo kan je de Montèl Retro helemaal afstemmen op jouw wensen.

Wil je komen proefzitten op de Montèl Retro? Maak dan een afspraak of breng een bezoek aan één van de Montèl vestigingen en ontdek alle mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman - 08 January 2019

Montèl introduceert de nieuwste ster van 2019: de hoekbank Star. Deze bank van Montèl is een echte...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman - 21 September 2018

Met de Montèl Brooklyn bank haal je een ultiem comfortabele bank in huis. Verkrijgbaar in verschillende...

Montèl hoekbank Chicago
Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman - 20 September 2018

Met de verstelbare Montèl Chicago bank geniet je van volop zit- en ligcomfort. Bekijk deze moderne en...