Niks ploft zo lekker neer als de Montèl Retro, een bank met de looks van de seventies - ribstof en grote kussens - en het comfort van nu.

Gezellige avondjes met vrienden, relaxen met een goed boek of juist uren naar je favoriete serie kijken: het kan allemaal op de Montèl Retro. Met z'n kubistische vorm en ribstof doet Retro z'n naam eer aan: het is een ode aan de jaren 70. De bank is letterlijk en figuurlijk robuust: hij kan tegen een stootje. Toch lijkt hij door de subtiele pootjes haast te zweven. Datzelfde gevoel krijg je als je erop gaat zitten: een betere plek om te relaxen is er niet. Het geheim: de XL kussens. De bank is daarnaast leverbaar in een heerlijke zachte ribstof wat deze bank nog comfortabeler maakt.

De Montèl Retro is verkrijgbaar als 3-zitsbank, loveseat en hocker. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende stoffen en kleuren, zo kan je de Montèl Retro helemaal afstemmen op jouw wensen.

Wil je komen proefzitten op de Montèl Retro? Maak dan een afspraak of breng een bezoek aan één van de Montèl vestigingen en ontdek alle mogelijkheden.

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Yvon van Grinsven - 17 oktober 2017

Interieurblogger Souraya Hassan (BintiHome) is dol op de Pure Botanic trend: "Ik denk dan meteen aan een 'bohemian...

Yvon van Grinsven - 29 september 2017

Groene banken zijn razend populair op het moment. Dit komt omdat groen een steeds belangrijkere kleur wordt in ons...

Lennart Boer - 15 september 2017

Wist je dat je extra opties kunt toevoegen aan de banken van Montèl? Deze extra opties kun je toevoegen aan de...

Ontvang het laatste nieuws en mis geen updates

Niewsbrief
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.