Montèl nieuwe collectie: relaxfauteuils

Wij vinden het een onmisbaar onderdeel in de woonruimte: een heerlijke, comfortabele en mooie relaxfauteuil. Zo’n stoel die je aanpast aan jouw persoonlijke zitcomfort om in te ontspannen en uit te rusten. Nieuwsgierig naar onze nieuwe collectie relaxfauteuils? Kom ze zelf uitproberen en je begrijpt wat we bedoelen. Maak een afspraak bij een van onze Montèl vestigingen waar onze adviseurs je graag helpen met een vrijblijvend zitadvies. Natuurlijk in een ontspannen sfeer.

Wat kenmerkt de Montèl relaxfauteuil?

Veel Montèl relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in small, medium of large maatvoering en zijn aan te passen naar de ideale zithoogte met de juiste zitdiepte. Hoe groot of klein je ook bent, de Montèl relaxfauteuil past bij iedereen. Verder worden alle stoelen standaard geleverd met een verstelbare hoofdsteun en zijn er verschillende keuzemogelijkheden om je stoel zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een massage- of verwarmingsfunctie, zijn er verschillende poottypes leverbaar en is er een ruime keuze aan stof- en leersoorten of een combinatie hiervan.

Relaxfauteuils uitgelicht

Voor onze uitgebreide collectie relaxfauteuils raden we je aan een kijkje te nemen op onze website. Je vindt er eindeloze mogelijkheden op het gebied van modellen, kleuren, onderstellen en het zitcomfort. Zoals de Montèl Dean bijvoorbeeld. Deze relaxfauteuil hebben we al een tijdje in ons assortiment, maar is nu ook manueel verstelbaar en verkrijgbaar met een losse voetenbank. De Montèl Dakota is een elegante relaxfauteuil met opvallende armleuningen met als bijzonder detail dat hij verkrijgbaar is in twee soorten stoffen die met elkaar gecombineerd zijn. Net als de Montèl Daley. Een fijn vormgegeven stoel met slanke, opengewerkte armleuningen en verkrijgbaar in een combinatie van twee soorten stoffen. De Montèl Dayton onderscheidt zich door de ronde vormgeving van de stoel en de poten.

 

Test zelf en laat je adviseren in onze Montèl showrooms

Een relaxfauteuil is pas een relaxfauteuil als hij helemaal bij jou en je interieur past. Het is belangrijk dat een relaxstoel goede ondersteuning biedt op de juiste plekken zodat je echt kunt ontspannen. Ga daarom op zoek naar een geschikte fauteuil die helemaal bij jou past door uitgebreid te testen. Zo kom je erachter of je bijvoorbeeld een voetenbank fijn vindt en welke onderdelen van de stoel je verstelbaar wilt. Ook het materiaal van de stoel is van belang voor het persoonlijke zitcomfort. Zo zijn er talloze mogelijkheden voor jouw perfecte stoel. In onze showrooms kun je ze allemaal uitproberen en helpen onze adviseurs je graag verder.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Montèl Traffic is een bank waar je de hele dag op kunt vertoeven. Maak 'm helemaal naar eigen wens: liever...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Toe aan een nieuwe bank die helemaal past bij de woontrends van nu? Dan moet je de Mouro, Fresh, Elliot of...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Strakke en kubistische lijnen worden uitstekend gecombineerd bij de Montèl Giant. De bank is het toppunt van...