Leren banken zijn op dit moment hartstikke populair. Je kiest voor kwaliteit bij de aanschaf van een leren bank. Bovendien hebben ze een luxe en chique uitstraling. Benieuwd naar de andere voordelen van een leren bank? In dit blog vertellen we hier meer over. Daarnaast lichten we een aantal mooie banken uit. 

3 redenen om voor een leren bank te kiezen
  1. Duurzaam: Leer is een sterk materiaal met een relatief hoge kwaliteit. Een leren bank kan tegen een stootje en gaat lang mee. 

  2. Makkelijk te onderhouden: Vlekken op een leren bank zijn in vele gevallen makkelijker te behandelen. Wil je de optimale bescherming? Kies dan voor een Protexx premium xxl behandeling

  3. Ideaal als je astma hebt: Heb je last van astma of een huisstofmijt allergie? Dan is een leren bank voordeliger dan een stoffen bank. Bij een leren bank zijn haren en stof namelijk makkelijker weg te zuigen met een stofzuiger dan bij een stoffen bank.

Populaire leren banken van Montèl

Montèl Module: Deze 3-zitsbank had de hoofdrol in de populaire talkshow Linda's Zomerweek. Dat is niet gek want deze robuuste leren bank zit super comfortabel. De Montèl Module is ook verkrijgbaar als hoekbank, 2,5-zitsbank, loveseat, fauteuil en voetenbank. Daarnaast kan er gekozen worden uit heel veel verschillende soorten leer en stof. 

Montèl Moreno: Wil je een keer iets anders? Kies dan voor deze Montèl Moreno divan. De krommingen en bollingen in de zijkanten zorgen voor een super vriendelijke uitstraling. De Montèl Moreno is ook verkrijgbaar als 2-zitsbank, 3-zitsbank, fauteuil en voetenbank. Daarnaast kan er gekozen worden uit heel veel verschillende soorten leer en stof. 

Montèl Multi Plus: Met de Multi Plus haal je een waanzinnige luxe droombank in huis: het roomkleurige Stone leer combineert met elke stijl en door de onopvallende pootjes lijkt de bank haast te zweven. De Montèl Multi Plus is ook verkrijgbaar als 2,5 zits, 3 zits, loveseat, fauteuil en voetenbank. Daarnaast kan er gekozen worden uit heel veel verschillende soorten leer en stof. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Heel veel banken zijn namelijk ook verkrijgbaar in een leren uitvoering. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag een leren bank aanschaffen of wil je alle mogelijkheden bekijken? Maak dan een afspraak in één van de 33 Montèl vestigingen. Montèl helpt je graag bij het uitzoeken van het juiste meubelstuk. 

 

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Montèl Traffic is een bank waar je de hele dag op kunt vertoeven. Maak 'm helemaal naar eigen wens: liever...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Toe aan een nieuwe bank die helemaal past bij de woontrends van nu? Dan moet je de Mouro, Fresh, Elliot of...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Strakke en kubistische lijnen worden uitstekend gecombineerd bij de Montèl Giant. De bank is het toppunt van...