Leren banken zijn op dit moment hartstikke populair. Je kiest voor kwaliteit bij de aanschaf van een leren bank. Bovendien hebben ze een luxe en chique uitstraling. Benieuwd naar de andere voordelen van een leren bank? In dit blog vertellen we hier meer over. Daarnaast lichten we een aantal populaire Montèl banken uit. 

3 redenen om voor een leren bank te kiezen
  1. Duurzaam: Leer is een sterk materiaal met een relatief hoge kwaliteit. Een leren bank kan tegen een stootje en gaat lang mee. 

  2. Makkelijk te onderhouden: Vlekken op een leren bank zijn in vele gevallen makkelijker te behandelen. Wil je de optimale bescherming? Kies dan voor een Protexx premium xxl behandeling

  3. Ideaal als je astma hebt: Heb je last van astma of een huisstofmijt allergie? Dan is een leren bank voordeliger dan een stoffen bank. Bij een leren bank zijn haren en stof namelijk makkelijker weg te zuigen met een stofzuiger dan bij een stoffen bank.

Populaire leren banken van Montèl

Montèl Module: Deze 3-zitsbank had de hoofdrol in de populaire talkshow Linda's Zomerweek. Dat is niet gek want deze robuuste leren bank zit super comfortabel. De Montèl Module is ook verkrijgbaar als hoekbank, 2,5-zitsbank, loveseat, fauteuil en voetenbank. Daarnaast kan er gekozen worden uit heel veel verschillende soorten leer en stof. 

Montèl Moreno: Wil je een keer iets anders? Kies dan voor deze Montèl Moreno divan. De krommingen en bollingen in de zijkanten zorgen voor een super vriendelijke uitstraling. De Montèl Moreno is ook verkrijgbaar als 2-zitsbank, 3-zitsbank, fauteuil en voetenbank. Daarnaast kan er gekozen worden uit heel veel verschillende soorten leer en stof. 

Montèl Multi Plus: Met de Multi Plus haal je een waanzinnige luxe droombank in huis: het roomkleurige Stone leer combineert met elke stijl en door de onopvallende pootjes lijkt de bank haast te zweven. De Montèl Multi Plus is ook verkrijgbaar als 2,5 zits, 3 zits, loveseat, fauteuil en voetenbank. Daarnaast kan er gekozen worden uit heel veel verschillende soorten leer en stof. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Heel veel banken zijn namelijk ook verkrijgbaar in een leren uitvoering. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag een leren bank aanschaffen of wil je alle mogelijkheden bekijken? Maak dan een afspraak in één van de 33 Montèl vestigingen. Montèl helpt je graag bij het uitzoeken van het juiste meubelstuk. 

 

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Montèl Bank Giant
Bram Nijman - 14 mei 2018

Strakke en kubistische lijnen worden uitstekend gecombineerd bij de Montèl Giant. De bank is het toppunt van...

Montèl relaxfauteuil Dean
Yvon van Grinsven - 11 april 2018

Maak kennis met de nieuwe collectie relaxfauteuils van Montèl. Fijne relaxstoelen met optimaal zitcomfort in...

Yvon van Grinsven - 30 maart 2018

Maak kennis met Montèl Exclusives, de nieuwste lijn van Montèl met exclusieve ontwerpen van de beste...

0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.