Montèl introduceert: Montèl Exclusives

Exclusieve ontwerpen van de beste kwaliteit met oog voor bijzondere details. Dat is kort samengevat wat de nieuwe Montèl Exclusives lijn typeert. Nieuwsgierig naar deze nieuwste collectie met bijzondere touch en afwerkingen? Lees dan verder.
 

Maak kennis met Montèl Exclusives

Houd je van bijzondere accenten en een exclusieve uitstraling? Bekijk dan eens de Montèl Exclusives collectie. Met sprekende details en speciale afwerking neemt deze lijn een eigen plekje in de Montèl collectie in. De meubelstukken trekken de aandacht door soms opvallende en soms subtiele details. Zoals in het oog springende knopen in de rugleuning van een bank die voor net wat extra levendigheid zorgen. Of stoelpoten die anders zijn dan je zou verwachten en daarom verrassen. De exclusieve stof- of leersoorten geven de Montèl Exclusives collectie bovendien een luxe uitstraling.

Waaruit bestaat de Montèl Exclusives collectie?

Binnen de Exclusives collectie vind je bijzondere ontwerpen van banken, fauteuils, eethoeken en stoelen. Alle meubelstukken zijn speciaal ontworpen voor de Montèl Exclusives collectie. Ze kenmerken zich uiteraard door de bekende Montèl kwaliteit en de mogelijkheden om naar wens te customizen, maar vooral door de aandacht voor details en de exclusieve materialen.

 

Een aantal Exclusives uitgelicht

De Preston bank vinden wij een mooi voorbeeld van een Montèl Exclusives meubelstuk. Deze bank is slank en elegant vormgegeven wat nog eens benadrukt wordt door het chique onderstel en de sierlijke kussens. Dat geldt ook voor de Cabin stoel die zeker opvalt in de woonkamer. Niet alleen vanwege de twee contrasterende stoffen die in deze stoel verwerkt zijn, maar ook vanwege de aparte, geplooide naden. Dit zijn maar twee unieke items waarvan er nog veel meer zijn in de Exclusives collectie.

 

Laat je inspireren in onze Montèl inspiratierooms

Ben je nieuwsgierig naar de Exclusives collectie? Breng dan een bezoek aan de Exclusives inspiratierooms in een van onze vestigingen. Deze aangeklede ruimtes zijn compleet ingericht met onze Montèl Exclusives collectie om je te inspireren en van de Exclusives sfeer te laten proeven.
 

 

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman - 08 January 2019

Montèl introduceert de nieuwste ster van 2019: de hoekbank Star. Deze bank van Montèl is een echte...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman - 21 September 2018

Met de Montèl Brooklyn bank haal je een ultiem comfortabele bank in huis. Verkrijgbaar in verschillende...

Montèl hoekbank Chicago
Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman - 20 September 2018

Met de verstelbare Montèl Chicago bank geniet je van volop zit- en ligcomfort. Bekijk deze moderne en...