De elementen van Montèl Pitch

De Montèl Pitch is een elementenbank met een knipoog naar de jaren zestig. Het ontwerp met knopen in de rugleuning en een afgeronde zitting neemt je mee terug in de tijd. Bovendien nodigt de stijlvolle bank met retrolook uit om heerlijk op te zitten en je verhaal te doen. Niet voor niets zitten de gasten van Linda in haar tv-programma Linda’s Zomerweek op deze bank! Lees meer over de 1001 mogelijkheden van de Montèl Pitch.

Kies het uiterlijk

De Montèl Pitch is een elementenbank die je helemaal zelf kunt samenstellen. Om te beginnen de bekleding. De bank van Linda is uitgevoerd in één kleur en stof. Houd je van afwisseling of combinaties? Dan biedt de Pitch een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo kun je bij Montèl kiezen uit talloze stof- en ledersoorten en is het mogelijk elk element in een andere stof- of leersoort uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een andere kleur footstool of hoekelement voor een afwisselend en speels effect. Met de elementenbank kies je zelf jouw favoriete combinatie.

Kies een opstelling

Naast het uiterlijk bedenk je hoe je de opstelling van de elementen wilt. Met de Montèl Pitch heb je oneindig veel mogelijkheden. Net als de bank van Linda’s Zomerweek kun je kiezen voor een rechte opstelling, maar met deze elementenbank is een hoekbank of een U-opstelling ook mogelijk. Alles kan met de Montèl Pitch. Daarnaast is er een losse armleuning verkrijgbaar waarmee je desgewenst elk element afsluit.

Benieuwd naar de Montèl Pitch?

Ben jij benieuwd hoe de Montèl Pitch mooi in jouw interieur past? Bij Montèl helpen we je graag met persoonlijk en deskundig advies. Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij bieden op basis van jouw wensen en interieur een kleur- en interieuradvies aan. Zo weet je zeker dat de bank die je kiest perfect bij jou en je interieur past.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Montèl Traffic is een bank waar je de hele dag op kunt vertoeven. Maak 'm helemaal naar eigen wens: liever...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Toe aan een nieuwe bank die helemaal past bij de woontrends van nu? Dan moet je de Mouro, Fresh, Elliot of...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Strakke en kubistische lijnen worden uitstekend gecombineerd bij de Montèl Giant. De bank is het toppunt van...