Nieuw: Montèl Magazine 2018/2019

Vanaf 1 oktober is ons nieuwste magazine beschikbaar! Maar liefst 136 pagina’s geven je een overzicht van onze nieuwe collectie, de laatste trends op woongebied en de leukste ideeën voor thuis. Ook vertellen we je alles over onze samenwerking met topontwerper Jan Armgardt. Vraag het Montèl magazine gratis aan via onze website en binnen drie dagen heb je het in huis.

Nieuwe Montèl collectie

We laten je graag onze nieuwe collectie zien. Het magazine geeft je vast een voorproefje van de moderne banken Montèl Chicago en Montèl Brooklyn. De verstelbare modellen bieden ultiem comfort en een fijne vormgeving. Ook de chique Preston en Solo uit de bijzondere Exclusives lijn en nog veel meer meubels uit de nieuwe Montèl collectie vind je uitgebreid terug in het magazine.

Trends, tips en ideeën

Je leest in het magazine alles over de nieuwste collectie van Montèl. Daarnaast maak je ook kennis met de laatste trends, zoals meubels met chique vintagelook voor de bohemiens onder ons. Maar ook pasteltinten zijn weer helemaal terug. En voor wie bang is dat het te zoet wordt: bekijk onze verrassende combinaties. Je zult versteld staan van de sfeervolle toevoeging van pastelkleuren in je interieur.

Montèl en topdesigners

We zijn trots op onze samenwerking met topontwerper Jan Armgardt. Armgardt heeft al vele designprijzen gewonnen en staat bekend om zijn tijdloze design en heldere vormgeving. Voor Montèl heeft hij een aantal stijlvolle en opvallende meubelstukken ontworpen. Je leest er meer over in het magazine.

Vraag het magazine aan

Ben je op zoek naar inspiratie op woongebied? Vraag dan het gratis Montèl magazine aan. Je vindt er alles over de laatste trends en onze tips en ideeën op over de inrichting van je interieur. Onze nieuwste collectie banken, fauteuils, stoelen en accessoires bewonder je al bladerend door 136 pagina’s boordevol Montèl inspiratie. Vraag het gratis magazine aan en je ontvangt het al binnen drie dagen thuis.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

De Montèl Landscape bank is Linda’s favoriet vanwege zijn bijzondere, comfortabele zitting. Bij Montél lees...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Dat vieren wij vanaf 10 november t/m 25 november 2018 met een groot heropeningsfeest.

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Veel van zijn ontwerpen zijn stijliconen. Internationaal gerenommeerd designer Jan Armgardt vindt comfort...