We zitten nu ook lekker in Almere!

Het is bijna zover, er wordt een nieuwe Montèl winkel geopend in Almere. Dit wordt gevierd door middel van verschillende acties, mooie kortingen tot het winnen van een gratis bank. Ben er op tijd bij en maak alvast een vrijblijvende afspraak met een van onze professionele adviseurs.

Nieuwste collectie

Onze spiksplinternieuwe Montèl winkel opent op 25 augustus. De winkel is gevuld met de allernieuwste collectie. Op de maar liefst 1200 vierkante meter zijn er genoeg banken en stoelen uit te proberen, tafels te bewonderen en verlichting en andere woonaccessoires te bekijken. Of je nu houdt van een gezellige, landelijke stijl of van strak en modern: Montèl heeft voor elke interieursmaak- en stijl wat te bieden. Onze nieuwe winkel is gevestigd bij de Doemere Mega Stores, op Washingtonstraat 114.

Openingsactie

De opening van Montèl in Almere wordt passend gevierd. Zo krijg je 10% openingskorting en een leuk cadeau bij aanschaf van een product. Dus heb jij al een hele tijd een oog op bijvoorbeeld die stijlvolle relaxfauteuil van Montèl? Grijp dan je kans en geniet van de 10% korting tot en met eind september.

Winnaars van de Montèl bank

Bij de kortingen en cadeaus houdt het niet op. Je maakt namelijk kans op een prachtige Montèl bank ter waarde van €1.500. Hoe maak je hier kans op? Er worden met de openingsdag flyers uitgedeeld, op elke flyer staat een unieke code. Neem je flyer mee naar de nieuwe Montèl winkel, waar onze adviseurs de code voor jou activeren. Je laat vervolgens jouw gegevens achter en maakt zo kans op het winnen van de Montèl bank.

Update: Op 21 september is de winnaar bekend gemaakt van de prachtige Montèl bank ter waarde van €1.500. Familie van Gasteren uit Almere van harte gefeliciteerd!!

Maak een afspraak

Sta jij al te trappelen om langs te komen en een meubel uit de nieuwste collectie van Montèl aan te schaffen? Maak dan een afspraak met een van onze professionele adviseurs. Zij nemen je mee langs de gehele collectie, geven je passend en eerlijk advies en beantwoorden met plezier al je vragen. 

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Montèl Breda is volledig vernieuwd! Hier vind je maar liefst 1700 m2 aan wooninspiratie en de gehele...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

De Montèl Landscape bank is Linda’s favoriet vanwege zijn bijzondere, comfortabele zitting. Bij Montél lees...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Dat vieren wij vanaf 10 november t/m 25 november 2018 met een groot heropeningsfeest.