Montèl.nl is genomineerd!

Gaaf!!! Montèl.nl is genomineerd voor de Dutchento Awards 2018! Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de tiende editie van Meet Magento Nederland plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier worden voor de vierde keer de Dutchento Awards uitgereikt. Je kunt hier je stem uitbrengen op Montèl!

Op 8 mei 2018 maakte de jury hiervoor de genomineerden bekend in de categorieën; Beste B2C Project, Beste B2B Project en Beste Magento service uitbreiding. Montèl.nl is als case genomineerd voor deze gerenommeerde award in de laatste categorie.

Een inspiratieve webshop met rijke content!

Montèl is genomineerd omdat het een generiek e-commerce platform is met uitgebreide mogelijkheden voor inspiratieve content. De mate van content integratie kan door middel van het platform zelf bepaald worden. Het platform voorziet Montèl volledig in de Commerce & Content strategie met zeer flexibele mogelijkheden om de contentstrategie een plek te geven en te beheren. In onderstaand filmpje kun je alle informatie vinden en wordt de nominatie uitgebreid toegelicht:

Meet Magento Nederland

Sinds 2009 vindt het event Meet Magento in Nederland plaats onder de vlag van Dutchento. Ook deze 10e editie in 2018 staat het in het teken van het krachtige Magento e-commerce platform. Tijdens het evenement komen sprekers, developers, webshopeigenaren en Magento enthousiastelingen samen om de laatste ontwikkelingen over het platform te delen en vooral om te leren. De awards zet dit evenement extra kracht bij door de beste oplossingen uit de community te belichten en te belonen. Daarom zijn wij extra trots om genomineerd te zijn dit jaar!

Stem snel op Montel.nl

Je stem uitbrengen doe je via het Dutchento Awards Form en je kan alle video’s achter elkaar bekijken in de Dutchento Awards 2018 playlist. Stem hier snel op onze website.

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Montèl Utopia Show
Bram Nijman - 02 april 2018

De jaarlijkse Montèl show waarin de nieuwe collectie gepresenteerd wordt, stond dit jaar helemaal in het...

Bram Nijman - 21 december 2017

Dat vieren wij vanaf 20 december 2017 t/m 7 januari 2018 met een groot heropeningsfeest.

Bram Nijman - 26 september 2017

Montèl Zwolle wordt totaal vernieuwd. Profiteer daarom nu van de verbouwingsuitverkoop. Op=op

0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.