Montèl.nl is genomineerd!

Gaaf!!! Montèl.nl is genomineerd voor de Dutchento Awards 2018! Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de tiende editie van Meet Magento Nederland plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier worden voor de vierde keer de Dutchento Awards uitgereikt. Je kunt hier je stem uitbrengen op Montèl!

Op 8 mei 2018 maakte de jury hiervoor de genomineerden bekend in de categorieën; Beste B2C Project, Beste B2B Project en Beste Magento service uitbreiding. Montèl.nl is als case genomineerd voor deze gerenommeerde award in de laatste categorie.

Een inspiratieve webshop met rijke content!

Montèl is genomineerd omdat het een generiek e-commerce platform is met uitgebreide mogelijkheden voor inspiratieve content. De mate van content integratie kan door middel van het platform zelf bepaald worden. Het platform voorziet Montèl volledig in de Commerce & Content strategie met zeer flexibele mogelijkheden om de contentstrategie een plek te geven en te beheren. In onderstaand filmpje kun je alle informatie vinden en wordt de nominatie uitgebreid toegelicht:

Meet Magento Nederland

Sinds 2009 vindt het event Meet Magento in Nederland plaats onder de vlag van Dutchento. Ook deze 10e editie in 2018 staat het in het teken van het krachtige Magento e-commerce platform. Tijdens het evenement komen sprekers, developers, webshopeigenaren en Magento enthousiastelingen samen om de laatste ontwikkelingen over het platform te delen en vooral om te leren. De awards zet dit evenement extra kracht bij door de beste oplossingen uit de community te belichten en te belonen. Daarom zijn wij extra trots om genomineerd te zijn dit jaar!

Stem snel op Montel.nl

Je stem uitbrengen doe je via het Dutchento Awards Form en je kan alle video’s achter elkaar bekijken in de Dutchento Awards 2018 playlist. Stem hier snel op onze website.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Montèl Breda is volledig vernieuwd! Hier vind je maar liefst 1700 m2 aan wooninspiratie en de gehele...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

De Montèl Landscape bank is Linda’s favoriet vanwege zijn bijzondere, comfortabele zitting. Bij Montél lees...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Dat vieren wij vanaf 10 november t/m 25 november 2018 met een groot heropeningsfeest.