Linda’s favoriet: de Montèl Landscape bank

Montèl Landscape is dé bank die door Linda de Mol is uitgekozen als haar favoriet. Nu de feestmaand weer gekomen is geeft Linda, net zoals voorgaande jaren, haar eigen favorieten weg en dus ook deze bank. Lees snel verder en ontdek waarom dit dé favoriet van Linda is en hoe jij kans maakt op de Montèl Landscape bank voor jouw woonkamer.

De Montèl Landscape bank is ‘prachtig’

Linda heeft de Montèl Landscape bank verkozen als haar favoriete bank en wij snappen waarom. De Montèl Landscape is een mooie hoekbank die volgens Linda ‘prachtig’ is en ook nog eens ‘bijzonder comfortabel’. De bank is ideaal om lang op te zitten doordat deze aan te passen is naar eigen wensen. Zo zijn de hoofdsteunen naar eigen inzicht op of in te klappen. Dit is handig voor als je bijvoorbeeld aandachtig een documentaire wilt kijken of heerlijk wilt wegdromen met je ideale boek. En mocht je in slaap vallen op deze bank dan krijg je volgens Linda er geen ‘rare knaknek’ van. Daarom is dit de absolute favoriet van Linda.

Kras & win dé favoriete bank van Linda

Linda de Mol geeft haar favorieten weg en misschien wel aan jou. Het is heel simpel om mee te doen. Op de kaft van LINDA nummer 174 zit namelijk een kraskaartje. Door het kaartje open te krassen verschijnt een code. Check hier de code om te zien of die prachtige bank binnenkort in jouw woonkamer staat! Of misschien wel een van de andere fantastische Linda’s Favorites. Geen code, maar wel interesse in de bank? Dan is de Montèl Landscape bank altijd te bewonderen in een van onze vestigingen.

Bekijk Linda’s favoriet in een van onze vestigingen

Wil je graag zelf ervaren hoe comfortabel de Montèl Landscape bank zit? Bezoek dan een van onze vestigingen en voel zelf hoe aangenaam deze bank is. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseur. Zij laten graag de mogelijkheden zien van deze bank. Hierbij kun je denken aan de mogelijkheden in de kleur, stof, leer en het naar wens invullen van de hoofdsteunen.

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Montèl Breda is volledig vernieuwd! Hier vind je maar liefst 1700 m2 aan wooninspiratie en de gehele...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Dat vieren wij vanaf 10 november t/m 25 november 2018 met een groot heropeningsfeest.

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Veel van zijn ontwerpen zijn stijliconen. Internationaal gerenommeerd designer Jan Armgardt vindt comfort...