Montèl is ook aanwezig bij het LINDA.festival

LINDA bestaat 15 jaar en dat wordt met veel speciale acties en activiteiten gevierd tijdens het LINDA.festival op 29 en 30 september in Amsterdam. Montèl is ook aanwezig op het festival met een heel bijzondere stand. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Van ukelele spelen tot fashionles krijgen

Het LINDA.festival is elk jaar een knallend succes en met het vijftienjarige bestaan van het maandblad wordt er helemaal uitgepakt. Zo zijn er verschillende standjes waar je lekker kunt eten, er zijn verschillende optredens van onder anderen Ali B en de Edwin Evers band en er is een gezellige markt waar jij de leukste spulletjes op de kop tikt. Daarnaast vinden er bijzondere workshops plaats en worden er leerzame en komische cursussen gegeven, sommige zelfs door BN’ers. Zo kun je tijdens het festival bijvoorbeeld binnen drie kwartier een nummer leren spelen op de ukelele, geeft Fred van Leer op zijn eigen unieke manier fashionles en kun je heel bijzondere cakes versieren. Als jij en je beste vriendin jullie vriendschap willen vieren, kunnen jullie je zelfs in de echt laten verbinden door Jan Versteegh. 

Montèls studio

Kom ook zeker even langs de stand van Montèl. Je herkent deze aan de nagebouwde studio van het tv-programma Linda’s Zomerweek. In deze stand ga jij even lekker op je gemak op de heerlijke Montel Pitch zitten: de bank waarop de gasten van Linda het zich in het tv-programma ook gemakkelijk maken. Je waant je echt even in de studio wanneer jij plaatsneemt in de stand van Montèl. Daarnaast kunnen jij en je vriendin op de Montel Pitch een vriendinnentest doen. Hoe goed kennen jullie elkaar nou echt? Met deze test maak je kans op een heerlijke dinercheque. 

Win kaartjes

Het festival vindt plaats op 29 en 30 september van 11.30 tot 19.30 uur op het Hembrug terrein in Amsterdam. Wil jij kaartjes winnen voor een van de tofste festivals die in Nederland worden gehouden? Houd dan de Facebookpagina van Montel in de gaten. Als je geen risico wilt lopen om naast de kaartjes te grijpen, bestel je ze eenvoudig op de website van het LINDA.festival.  

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Montèl Breda is volledig vernieuwd! Hier vind je maar liefst 1700 m2 aan wooninspiratie en de gehele...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

De Montèl Landscape bank is Linda’s favoriet vanwege zijn bijzondere, comfortabele zitting. Bij Montél lees...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Dat vieren wij vanaf 10 november t/m 25 november 2018 met een groot heropeningsfeest.