De Montèl Utopia show

De Montèl show is een jaarlijks evenement voor Montèl medewerkers waar elke keer weer met spanning en vol enthousiasme naar uitgekeken wordt. Tijdens deze inspirerende en wervelende show werd met veel trots de nieuwe collectie gepresenteerd. Dit jaar stond de Montèl show in het teken van Utopia, de droomwereld van Montèl. Een wereld vol fantasie waarin alles mogelijk is en die de basis vormt van de nieuwe collectie.

Een impressie van de Montèl show

De Montèl show is het moment waarop de nieuwe collectie gepresenteerd wordt aan medewerkers, maar ook aan franchisers, leveranciers en reclamebureaus die nauw samenwerken met Montèl. De Gelderlandfabriek, waar ooit het bekende meubelmerk Gelderland haar eerste ontwerpen maakte, werd afgelopen 13 maart voor de gelegenheid omgebouwd tot een Montèl showroom. In een sfeervolle setting werden de nieuwe collecties aan het publiek gepresenteerd waarbij de onthulling van het nieuwe merk Montèl Exclusives centraal stond. De aanwezigen konden op hun gemak de nieuwe collecties bekijken en kregen via een headset uitleg en achtergrondinformatie.

Speciale aandacht voor Montèl Exclusives

De onthulling en presentatie van dit bijzondere, nieuwe merk binnen Montèl was in handen van Bram Nijman, directeur van Montèl samen met Souraya Hassan van Binti Home. Montèl werkt al geruime tijd samen met Binti Home op het gebied van styling en interieur. Vol trots onthulden zij de Montèl Exclusives lijn​​​​​​​. Een collectie die onder andere opvalt door het gebruik van exclusieve materialen. De beste stof- en leersoorten zijn de basis voor deze collectie die luxe uitstraalt. Daarnaast zijn het de bijzondere details die de meubels een aparte touch geven en voor levendigheid zorgen.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe collecties?

Wil je zelf de nieuwe collecties bewonderen? Maak dan een afspraak bij een van onze showrooms. Onze adviseurs leiden je graag rond en beantwoorden al je vragen.

 

Gerelateerde artikelen

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Montèl Breda is volledig vernieuwd! Hier vind je maar liefst 1700 m2 aan wooninspiratie en de gehele...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

De Montèl Landscape bank is Linda’s favoriet vanwege zijn bijzondere, comfortabele zitting. Bij Montél lees...

Start delenDeel dit op Pinterest
Bram Nijman

Dat vieren wij vanaf 10 november t/m 25 november 2018 met een groot heropeningsfeest.