De Montèl wenslijst is je inspiratie en hulp om je persoonlijke stijl te bepalen en in beelden uit te drukken. Knippen en plakken van plaatjes uit tijdschriften was altijd al leuk en inspirerend. Dit kan nu veel gemakkelijker met de online wenslijst van Montèl. Maak je eigen moodboard en deel het met Montèl.

Op zoek naar beelden

Met het online moodboard verzamel je plaatjes van de dingen die jij mooi vindt. Als je op zoek bent naar een nieuwe bank, een ander meubelstuk of je interieur wilt veranderen, dan helpt het om je wensen en smaak om te zetten in beelden. Je hebt helder voor jezelf wat je wilt en je kunt de wenslijst ook nog eens delen met de specialist van Montèl voor gericht advies. Want beelden zeggen meer dan 1000 woorden, is onze ervaring.

 

Hoe werkt het?

Laat je inspireren door de website van Montèl. Creëer bijvoorbeeld je eigen bank waarbij je het formaat kiest, net zoals het zitcomfort en de stof. Door het hartje aan te klikken, komen al jouw wensen vanzelf op je Montèl wenslijst. Als je al je wensen en ideeën verzameld hebt, bewaar je het moodboard en kun je deze naar familie, vrienden of de dichtstbijzijnde vestiging van Montèl sturen. Zodra je de lijst met een vestiging van Montèl deelt, kun je meteen een afspraak inplannen op een moment dat het jou uitkomt. Zo gemakkelijk is het!

Deskundig advies op basis van jouw wensen

Deel je wensenlijst met Montèl en wij gaan samen met jou je ideeën vertalen naar interieuradvies dat bij jou past. Wij nemen graag alle tijd om naar jouw wensen te kijken en ons advies daarop aan te passen. Als je je wenslijst deelt, ontvang je van ons bovendien een gratis kleur- en interieuradvies

 

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Yvon van Grinsven - 31 juli 2018

Er zijn diverse schuimen voor banken en fauteuils. Zit jij graag op een stevig kussen of geef je de voorkeur...

Relaxfauteuil
Yvon van Grinsven - 25 april 2018

Iedereen is uniek en relaxt op zijn of haar eigen manier. Daarom zijn onze fauteuils op 6 aspecten perfect...

Lennart Boer - 11 januari 2018

Een bank kopen is misschien niet zo eenvoudig door alle keuze die je hebt. Het aanbod is groot: van leer en...

Ontvang het laatste nieuwsen mis geen updates

Niewsbrief
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.

Ontvang het laatste nieuws en mis geen updates

Niewsbrief