Een bank kopen is misschien niet zo eenvoudig door alle keuze die je hebt. Het aanbod is groot: van leer en stof tot aan alle kleuren van de regenboog. Wanneer je een bank gaat uitzoeken is het handig om een checklist te hebben die je helpt bij jouw keuze. Daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet om je te helpen bij het vinden van de perfecte bank. 

7x tips voor het kopen van een bank
  1. Kijk naar de plek in je huis waar de bank komt te staan. Weet met welke vaste gegevens je rekening moet houden, zoals ramen, deuren en je interieur. 
  2. Neem een foto of digitale opname mee van de ruimte waarin de bank komt te staan. Zo weet de adviseur met welke gegevens hij rekening moet houden en welke kleuren in jouw interieur aanwezig zijn. Zo kan de adviseur jou nog beter helpen.
  3. Neem de maten op van de ruimte waar je de bank wilt plaatsen, zo weet je precies welke maat bank in de ruimte past. 
  4. Ga in de winkel proefzitten/liggen in de houding die je op de bank vaak inneemt. Zo kun je goed testen of de bank fijn zit/ligt. Niets is namelijk fijner dan heerlijk relaxen op de bank.
  5. Komt je bank voor een laag raam te staan? Kies dan bij voorkeur voor een model met een lage rug. Hierdoor wordt het licht dat door het raam komt behouden. 
  6. Kleine kinderen of huisdieren? Kies dan voor een bekleding waarop vlekken en haren makkelijk te verwijderen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bank met leren bekleding of een afneembare hoes. Of kies voor een Protexx premium XXL behandeling, zo weet je zeker dat jouw nieuwe bank vlekvrij blijft. 
  7. Heb je weinig ruimte of wissel je graag van opstelling? Ga dan voor een modulaire bank. Een modulaire bank bestaat uit meerdere losse elementen die je kunt combineren of los van elkaar kunt zetten. 
Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar wat Montèl je verder allemaal te bieden heeft of wil je graag advies? Kom dan naar één van de Montèl vestigingen of maak een afspraak.

Delen via Social Media

Gerelateerde artikelen

Bram Nijman - 18 augustus 2017

De soorten stoffen waaruit je kunt kiezen zijn divers en mede bepalend voor de uiteindelijke uitstraling van...

Lennart Boer - 28 juli 2017

En dan is het zover: je prachtige nieuwe leren bank staat bij jou thuis en wat ben je er blij mee. Je gaat...

Lennart Boer - 25 juli 2017

Iedere leersoort heeft een stoere uitstraling. Leer is een echt natuurproduct en komt misschien wel bij jou...

Ontvang het laatste nieuws en mis geen updates

Niewsbrief
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.