• Orderstatus

Montèl verlichting

Alles bepalend voor sfeervol wonen is de juiste verlichting in huis. De finishing touch van je inrichting komt van de verlichting. Als de avond valt en de gordijnen zijn gesloten wordt de toon gezet door de lampen in huis. Lichtbronnen natuurlijk, maar evengoed zijn de hanglampen, tafellampen en vloerlampen van Montèl prachtige designstukken.

 

Volop variatie als je bij Montèl lampen zoeken gaat. Is er een hoek vrij voor een staande lamp? Een vloerlamp dus: uitbundig vormgegeven of juist ingetogen qua design. Staat jouw gemakkelijke fauteuil naast een salontafel in de huiskamer: kijk dan eens naar de tafellampen in het assortiment van Montèl. En centraal in huis mag een prominente, in het oog springende hanglamp aan het plafond niet ontbreken.

montèl verlichting

montèl lampen

Design verlichting

De staande lampen, tafellampen en hangende lampen van Montèl zijn fraai gestileerd. Modern design verlichting die net zo goed past in een landelijke, warme inrichting van de woning. De vormgeving is van subtiele schoonheid. Verlichting kan uitbundig stralen uit vele lichtpunten, maar het blijft altijd stemmig en gepast door de slanke, soepele lijnen in het ontwerp.

 

Zoek je een staande lamp op de vloer, zie je liever een lamp op tafel of wil je de lamp ophangen aan het plafond? Als het licht schijnt door de woonkamer komen de schilderijen, vazen en karpetten of net zo goed de eetkamerstoelen in het andere vertrek goed tot hun recht. Met de verlichting van Montèl ben je klaar voor de lange, gezellige avonden in eigen huis. Geniet ervan!

MEER WETEN? >>

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.