• Orderstatus
tipadviezen

 

Tips en advies bij het kopen van de juiste bank

Ga je een bank kopen? Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit geldt ook op het gebied van interieurinrichting en het kopen van de juiste bank. Niettemin kunt u een soort checklist hanteren als u een bank uitzoekt. Enkele algemeen geldende regels, die u helpen bij het vinden van de voor ú optimale bank.


Hiernaast nog even wat tips op een rijtje:

  • Ga niet uit van die bank die u zo leuk vindt, maar van de plek in uw huis of kantoor waar die bank moet komen te staan. Hoe zijn daar het licht en de kleuren, met welke vaste gegevens heeft u rekening te houden.
  • Neem zorgvuldig de maten van de wand(en) waartegen de bank moet komen te staan of van de ruimte die uw bank mag innemen.
  • Neem liefst een foto of digitale opname van uw interieur mee, waardoor onze adviseurs u beter kunnen helpen.
  • Komt uw bank pal voor een laag raam te staan, kies dan bij voorkeur een model met lage rugleuning en/of lage poten.
  • Heeft u kinderen en/of huisdieren, kies dan voor een bekleding waarop vlekken en haren makkelijk te verwijderen zijn.
  • Is uw kamer c.q. kantoor niet zo groot, kies dan voor een bank die modulair is opgebouwd, zodat u met de delen kunt schuiven. Of kies een bank die door zijn design en kleurstelling compacter oogt.
  • Ga proefzitten/liggen in de houdingen die u op deze bank vaak zult innemen.

 

montel - commercial

Over Montèl

Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte is zelf te bepalen. Bij ons koop je topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met de garantie voor jarenlang zitplezier. Elke Montèl bank wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd.

Montèl
bank

Daarom Montèl

Een nieuwe bank of fauteuil koop je niet elke dag. Daarom mag je van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van de aankoop in de winkel tot de bezorging thuis. Een optimale en goede klant ervaring bij Montèl is ons doel. Je krijgt bij ons dan ook op elk product 5 jaar garantie.

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.