• Orderstatus

Tafels van Montèl

Met z'n allen rond de tafel. En niet alleen rond de eettafel van Montèl. Ook salontafels en bijzettafels vind je in onze collectie. Uiteraard geheel in stijl van de grootste bankenspecialist van Nederland. Tafels nemen, naast de bank, met recht het centrum van de aandacht, van het leven in huis. Iedereen heeft een tafel nodig en deze moet passen bij jouw eigen stijl en interieur. Daarom geldt bij tafels ook voor Montèl; alles is mogelijk.

Tafel in de woonkamer

Het geldt niet in het minst voor salontafels. Een salontafel uitzoeken doe je immers voor de centrale plek in de living. De spullen die je iedere dag weer nodig hebt, vind je op de salontafels: eten, drinken, boeken, de afstandsbediening natuurlijk. Zo prominent aanwezig, dan moeten design en materiaal - glas, hout, kunststof - helemaal naar wens zijn.

montèl tafels

eettafel montèl

Alle soorten tafels

Eetkamertafels, salontafels, bijzettafels. Montèl heeft het allemaal. Rond, vierkant of rechthoekig, in materiaal naar eigen smaak. Rondom de eettafel wordt alles gedeeld en besproken met familie en vrienden. Bijzettafels en hoektafels hebben de dienende rol in de zithoek of een andere kamer in de woning.

De tafel in het interieur

Een tafel kopen doe je met de sfeer van de woning in gedachten. In de woonkamer moeten tafels passen bij de banken, hoekbanken en fauteuils. Zijn die modern ontworpen of ligt een huiselijker vormgeving meer voor de hand? En moet er rekening gehouden worden met tafellampen en vloerlampen in huis? Montèl heeft in zijn collectie uitgebreide keuze uit meubels en accessoires voor de woninginrichting.

MEER WETEN? >>

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.