• Orderstatus

Montèl stoelen

Stoelen zijn een belangrijk onderdeel van ieder interieur. Zoekt u echte eye-catchers of wilt u met stoelen juist rust brengen in uw interieur? Met de collectie van Montèl kunt u alle kanten op. Zoekt u bijvoorbeeld een stoel om tot rust te komen, een echte relaxfauteuil? Kijk dan eens naar een comfortabele stoffen of lederen fauteuil. U vindt ze in verschillende stijlen van modern tot wat klassieker.

 

Genieten in huis doet u des te meer als u bij het inrichten van uw woning precies de sfeer hebt gevonden die u wenste. De keuze van materiaal speelt hier een belangrijke rol in. Kijk dus goed wat echt bij u interieur past. Uiteraard helpen onze stylisten hier graag bij. Mocht u gebruik willen maken van een gratis advies kunt u hier een afspraak maken. Of het nu gaat om een fauteuil, relaxfauteuil of eetkamerstoel. Montèl heeft het!

montèl stoelen

montèl stoelen

Zelf combineren

Heeft u een mooie stoel gezien maar is het nét niet helemaal wat u zoekt. Bij Montèl kunt u bij uw stoel zelf het materiaal kiezen en ook kleur, frame of poten zijn vaak naar smaak aan te passen. Op die manier kunt u een nieuwe stoel altijd aanpassen zodat de stoel matcht met de andere meubels in uw woonkamer of zithoek, of dat nu banken, hoekbanken, relaxfauteuils of andere meubelen zijn.

 

Bij Montèl vindt u naast fauteuils, stoelen, eetkamerstoelen en relaxfauteuils een keur aan sfeervolle woonaccessoires. Van vazen tot schilderijen en van kussens tot karpetten om uw interieur helemaal aan te kleden. Maar ook allerlei soorten verlichting: staande lampen, hanglampen en tafellampen die de sfeer kunnen zetten. Montèl laat u zich thuis voelen.

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.