• Orderstatus
service en 5 jaar garantie

service en 5 jaar garantie

service en 5 jaar garantie

Montèl service en garantie

Klantgerichte service

Voor Montèl is dat geen loze kreet. Klantgerichte service is ons uitgangspunt. Niet voor niets is ons servicebeleid gebaseerd op 100% klanttevredenheid.
Onze adviseurs staan dan ook altijd, aan de telefoon of in de showroom, voor u klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden!

Montèl garantie; van winkel tot woonkamer

Onze service begint zodra u bij één van onze 30 brandstores binnenloopt. En onze service gaat door zolang uw Montèl meubel bij u thuis staat, te beginnen met gratis twee jaar extra garantie bovenop de drie jaar CBW garantie.

14 dagen proefzitten

Montèl biedt de unieke mogelijkheid van 14 dagen proefzitten. Met deze ‘zit-service’ kun je een bank uitproberen en mocht de bank niet bevallen, kan die kosteloos retour.
Meer informatie over het proefzitten is hier te vinden.

De perfecte bank uitzoeken; ook buiten openingstijden

Wij bieden u graag de mogelijkheid om in alle rust een bank te vinden die bij u past, zelfs buiten openingstijden! U kunt hiervoor een afspraak maken bij een vestiging bij u in de buurt.

Gratis bezorging

Bezorging door heel Nederland. Uw bank wordt altijd gratis thuisbezorgd!
Bij een online bestelling onder de €20,- brengen wij €3,50 verzendkosten in rekening. In de brandstores gelden afwijkende verzendkosten voor kleinere aankopen. Vraag in een winkel naar de voorwaarden.
Lees meer over onze bezorgservice.

Gratis informatiegids

U krijgt uw bestelling geleverd met een informatiegids waarin alle onderhoudszaken nog eens extra voor u op een rij zijn gezet. Handig om goed te lezen en te bewaren, zodat u nog langer van uw Montèl meubel kunt genieten!

montel tips bij het kopen van een bank

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.