Thuis in relaxfauteuils

Unieke introductiekorting

- DEZE ACTIE IS VERLOPEN -

Om te vieren dat we een nieuwe collectie relaxfauteuils introduceren, ontvang je nu 15% introductiekorting op alle relaxfauteuils. Deze actie loopt t/m zondag 29 oktober 2017. 

Relaxen op maat

Bij Montèl kun je iedere fauteuil tot in detail zelf samenstellen. Kies zelf het model, de bekleding, je relaxfuncties en poottype en Montèl zorgt voor een fauteuil die perfect op jouw wensen is afgestemd. Maak ook kennis met een compleet nieuw en uniek concept, je kunt namelijk alleen bij Montèl de bank en relaxfauteuil in precies dezelfde stof- en leersoort kiezen zodat het perfect bij elkaar past.

Advies op maat

Montèl werkt met goed opgeleide adviseurs die samen met jou op zoek gaan naar de relaxfauteuil die het beste bij je past. Op basis van je fysieke kenmerken bepalen we samen de geschikte maatvoering en stellen we jouw ideale relaxfauteuil samen. Maak nu nog een afspraak met een Montèl vestiging in de buurt voor een vrijblijvend zitadvies. 

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loopt van 2 oktober t/m 29 oktober 2017
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 2 oktober. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan één van onze merkwinkels voor de meest actuele prijzen. 
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties. 

Plan een afspraak

Op welke datum wil je een afspraak plannen?
Op welke datum wil je een afspraak plannen?
Vul je adres in en selecteer je dichtstbijzijnde winkel
Vul je adres in en selecteer je dichtstbijzijnde winkel
Onder welke naam mogen wij de afspraak noteren?
Onder welke naam mogen wij de afspraak noteren?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Wij nemen contact met u op om het tijdstip met u af te stemmen
.
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.