• Orderstatus
proefzitten

MONTÈL biedt je de unieke
mogelijkheid van 14 dagen
proefzitten

Koop je een nieuwe bank of hoekbank bij Montèl? Dan krijg je de gelegenheid om deze in alle rust bij jou thuis uit te proberen. Mocht de bank toch niet bevallen? Tot 2 weken na aankoop kan deze kosteloos retour!

Nog even precies op een rijtje hoe het Montèl proefzitten werkt:

Bekijk collectie
  • Je kunt tot maximaal 14 dagen vanaf levering gebruik maken van proefzitten.
  • Je hebt per order eenmalig de mogelijkheid tot het gebruik maken van proefzitten.
  • Indien je besluit de bank toch niet te willen houden, dien je dit per email kenbaar te maken door een mail te sturen naar: klantenservice@montel.nl. Vermeld hierin je ordernummer en reden voor retour.
  • Binnen twee weken na ontvangst van je mail, zullen wij de artikelen gratis bij je ophalen. Het aankoopbedrag storten wij binnen enkele dagen na het ophalen terug op het door jouw opgegeven rekeningnummer.
  • Het te retourneren product dient onbeschadigd te zijn. Op het moment van retourname zullen onze medewerkers dit beoordelen. Wij behouden ons het recht voor eventueel beschadigde producten te weigeren voor retour.
  • Het proefzitten geldt uitsluitend voor alle online aankopen.

montel - commercial

Over Montèl

Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte is zelf te bepalen. Bij ons koop je topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met de garantie voor jarenlang zitplezier. Elke Montèl bank wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd.

Montèl
bank

Daarom Montèl

Een nieuwe bank of fauteuil koop je niet elke dag. Daarom mag je van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van de aankoop in de winkel tot de bezorging thuis. Een optimale en goede klant ervaring bij Montèl is ons doel. Je krijgt bij ons dan ook op elk product 5 jaar garantie.

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.