• Orderstatus
1980

1990

2000

2013

MONTÈL; VAN VISIE NAAR SUCCESFORMULE

 

Montèl is een Nederlands merk dat al 30 jaar een eigen meubelcollectie ontwerpt en produceert. Het succes van Montèl is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Textielingenieur Ger Nijman, vader van de huidige topontwerper Bram Nijman, stichtte halverwege de jaren ‘60 al zijn eerste meubelformule. In 1986 volgde een vierde telg, Montèl!


Montèl specialisme: bankstellen

Montèl is specialist in bankstellen en is ontstaan vanuit het idee om topmodellen te ontwerpen en tegen betaalbare prijs te verkopen. De eerste Montèlzaak werd geopend in Hilversum en was gericht op het Gooise publiek met een goede smaak, maar een bescheiden portemonnee.


Service en winkelbeleving

Zeker niet onbelangrijk in het succes van Montèl is de aankleding van de winkels zelf geweest. Als een van de eerste maakte Montèl de lifestyle van zijn klanten herkenbaar in de winkels. Een paar jaar geleden werd een nieuw winkelconcept geïntroduceerd. Niet alleen kreeg het begrip ‘moderne ruimtelijkheid’ veel visuele aandacht, maar ook het kiezen van een woonsfeer werd vergemakkelijkt. De winkel kent verschillende lifestylehoekjes waarin men zich kan herkennen.


Inmiddels 33 Brandstores

Montèl is, met inmiddels 33 Brandstores en meer dan honderd eigentijdse ontwerpen, de nummer één zitspecialist van Nederland. De ontwerpen bieden heel veel mogelijkheden. Modellen zijn aan te passen aan de wens van iedere afzonderlijke klant, passend bij het uitgangspunt dat welke smaak of wensen men ook heeft, iedereen moet kunnen slagen bij Montèl!

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.