• Orderstatus
kleuradvies

 

Samen de bank vinden die bij u past! 

Montèl biedt met veel plezier de mogelijkheid aan om samen met jou de optimale vertaling van je leefstijl te creëren. Je woning naar eigen smaak inrichten is een leuke uitdaging. Persoonlijk en deskundig advies over uw ideale bank, kleurcombinaties, stijl en stoffen kunnen hierbij helpen.

Montèl neemt graag de tijd om met jou samen al je wensen te vertalen naar een deskundig advies. Wij kunnen samen met jou de ideale bank die bij jouw leefstijl en interieur past samenstellen! Zo zijn er ontzettend veel keuzes en mogelijkheden wat betreft zitdiepte, zitcomfort, pootjes, arm- en rugleuningen die veel invloed zullen hebben op jouw toekomstige zitplezier. Wij bieden je graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kunde en persoonlijke service. Denk hierbij aan hulp in de keuze voor stof, opstelling en kleur passend bij jouw woonbehoeftes.

Dus maak gauw afspraak bij een van onze 33 Brandstores. Echt alles is mogelijk!


Graag tot ziens bij Montèl.

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Telefoon

Vestiging

Notities

 

montel - commercial

Over Montèl

Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte is zelf te bepalen. Bij ons koop je topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met de garantie voor jarenlang zitplezier. Elke Montèl bank wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd.

Montèl
bank

Daarom Montèl

Een nieuwe bank of fauteuil koop je niet elke dag. Daarom mag je van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van de aankoop in de winkel tot de bezorging thuis. Een optimale en goede klant ervaring bij Montèl is ons doel. Je krijgt bij ons dan ook op elk product 5 jaar garantie.

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.