Set Descending Direction
Set Descending Direction

Praktische draaifauteuils

Met een draaifauteuil kun je heerlijk ronddraaien op de stoel, bijvoorbeeld terwijl je een goed boek leest. Bovendien hoef je de fauteuil nooit meer te verschuiven om deze te draaien, want de richting van de stoel verander je nu in een handomdraai. Wil jij graag zo’n mobiele fauteuil? In het aanbod vind je verschillende draaifauteuils in subtiele kleuren, zodat ze goed bij veel interieurstijlen passen. 
 

Comfortabele relaxfauteuils

Een relaxfauteuil is ideaal wanneer je zin hebt om even te ontspannen. In deze stoel zink je helemaal weg terwijl je televisie kijkt of een goed boek leest. In het aanbod van Montèl zijn verschillende direct leverbare relaxfauteuils verkrijgbaar, stuk voor stuk gemaakt van heerlijk comfortabel materiaal zodat jij optimaal kunt relaxen na een lange dag. 

Opvallende loveseats

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor in je woonkamer? Ga dan voor een loveseat. Een loveseat is een extra ruime fauteuil met een hoog zitcomfort en een stijlvolle uitstraling. Kies voor een opvallende kleur en maak er een ultieme blikvanger van of kies juist voor een subtiele kleur en integreer de fauteuil mooi met de rest van je interieur. Bekijk het aanbod van direct leverbare loveseats direct in de Montèl fauteuil webshop.