We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de huidige selectie.

Aandacht voor details

De ontwerpen uit de Montèl Exclusives lijn vallen op door de aparte details. Soms opvallende en een andere keer subtiele details van de Exclusives meubelstukken zorgen voor een aparte touch. Zoals bijzondere onderstellen of poten die een spannend contrast geven of juist de stijl van de banken, stoelen of tafels benadrukken. Maar het zijn bijvoorbeeld ook de naden, knopen en plooien van de zitmeubelen die in het oog springen en voor een originele uitstraling zorgen.
 

Bijzondere afwerking

De Montèl Exclusives collectie typeert zich niet alleen met verfijnde details, maar ook met een bijzondere en hoogwaardige afwerking. Elk meubelstuk is uniek in zijn ontwerp en tot in de puntjes afgewerkt om tot een compleet, luxe en comfortabel ontwerp te komen. Zo zal je lang plezier hebben en genieten van een prachtig en tijdloos Exclusives meubelstuk met een lange levensduur.

Exclusieve materialen

Naast het ontwerp en de bijzondere details is het ook de keuze voor de materialen en stoffen die voor de bijzondere uitstraling van een Exclusives meubelstuk zorgen. Alle ontwerpen uit de Montèl Exclusives collectie zijn vervaardigd van exclusieve stof- of leersoorten en kwalitatief hoogwaardige materialen die zorgen voor de beste kwaliteit en een luxe uitstraling.