• Orderstatus
montel - commercial

 

Montèl. De bank is mooi, de prijs nog mooier.

Montèl is de specialist in bankstellen en staat als merk voor eigentijds design van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk prijskaartje. De banken van Montèl kun je volledig afstemmen op jouw specifieke wensen. Van soort bekleding in één van de vele stof- of ledersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Bij Montèl kies je voor een bank van topkwaliteit tegen een verrassende prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier.

Actie: Inruil 10-Daagse

Inruil 10-daagse

Uitgekeken op jouw huidige bank? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. Want tijdens de Inruil 10-Daagse van 24 mei t/m 5 juni 2017 krijg je tot maar liefst 350,- retour voor jouw oude bank bij aanschaf van een nieuwe Montèl Bank. 
Heb je geen oude bank in te ruilen? Geen probleem, ook dan krijg je tijdens de inruil 10-daagse dezelfde kroting! Vraag jouw verkoopadvieseur naar de voorwaarden.

-

Maak een afspraak en profiteer van de actie!

Maak via onderstaand formulier een afspraak in jouw dichtstbijzijnde Montèl merkwinkel en profiteer van deze actie! Tijdens een afspraak ben je er zeker van dat onze adviseur alle tijd voor jou heeft. We helpen je graag verder in één van onze 33 merkwinkels.


voornaam *
 
tussenvoegsel *
 
achternaam *
 

E-mailadres *
 
Telefoonnummer *
 

notitie *
 

 

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van woensdag 24 mei t/m maandag 5 juni 2017.
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 24 mei 2017. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • Deze actie geldt niet online
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan één van onze merkwinkels voor de meest actuele prijzen.
Magazine aanvraag

 

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.