• Orderstatus
montel - commercial

 

Montèl. De bank is mooi, de prijs nog mooier.

Montèl is de specialist in bankstellen en staat als merk voor eigentijds design van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk prijskaartje. De banken van Montèl kun je volledig afstemmen op jouw specifieke wensen. Van soort bekleding in één van de vele stof- of ledersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Bij Montèl kies je voor een bank van topkwaliteit tegen een verrassende prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier.

Actie: 10% korting

salefeest

Salefeest!

De sale is begonnen bij Montèl! Tot en met 13 augustus 2017 ontvang je tot 70% korting op alle showroommodellen. Op de website vind je een kleine greep uit onze showroomcollectie. Kom gauw naar de winkel voor het hele aanbod! Naast de afgeprijsde showroommodellen bieden we ook nog eens 15% korting op de populaire direct leverbaar collectie van Montèl. 

     

-

Maak een afspraak en profiteer van de actie!

Maak via onderstaand formulier een afspraak in jouw dichtstbijzijnde Montèl merkwinkel en profiteer van deze actie! Tijdens een afspraak ben je er zeker van dat onze adviseur alle tijd voor jou heeft. We helpen je graag verder in één van onze 33 merkwinkels.


voornaam *
 
tussenvoegsel *
 
achternaam *
 

E-mailadres *
 
Telefoonnummer *
 

notitie *
 

 

Actievoorwaarden

Salefeest:
  • Deze actie loopt van zaterdag 1 juli t/m zondag 13 augustus 2017.
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 1 juli 2017. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • De showroomuitverkoop geldt enkel in de winkel.
  • De 15% korting op de direct leverbaar collectie wordt online in het winkelmandje verrekend.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan één van onze merkwinkels voor de meest actuele prijzen.
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden
Magazine aanvraag

 

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.