• Orderstatus
montel styling tips woonkamer anne braun

Over Montèl

Hoog, laag, diep of gewoon lekker onderuit? Hoe u ook wilt zitten, Montèl heeft de bank die bij u past. Wij zijn de grootste bankenspecialist van Nederland en bieden u een geheel eigen collectie met 1001 mogelijkheden. U kunt elk bankontwerp bij Montèl volledig afstemmen op uw specifieke wensen. Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes.

 

Zelfs de zithoogte kunt u zelf bepalen.
Bij ons koopt u topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met de garantie voor jarenlang zitplezier. Elke Montèl bank wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd.

Waarom Montèl

Een exlusief Montèl zitmeubel is bovendien gegarandeerd het voordeligst in prijs. Mocht u exact dezelfde bank of fauteuil, met dezelfde specificaties, ergens anders goedkoper aantreffen, dan krijgt u uw Montèl zelfs helemaal GRATIS. Er is al een Montèl bank vanaf 499,-.

 

Een nieuwe bank of fauteuil koopt u niet iedere dag. Daarom mag u van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van de aankoop in de winkel tot de bezorging bij u thuis. U krijgt dan ook op elk product 3 jaar CBW-garantie. Daarnaast geniet u ook nog eens van 2 jaar extra Montèl garantie.

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.