• Orderstatus
montel styling tips woonkamer anne braun

Over Montèl

Hoog, laag, diep of gewoon lekker onderuit? Hoe u ook wilt zitten, Montèl heeft de bank die bij u past. Wij zijn de grootste bankenspecialist van Nederland en bieden u een geheel eigen collectie met 1001 mogelijkheden. U kunt elk bankontwerp bij Montèl volledig afstemmen op uw specifieke wensen. Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes.

 

Zelfs de zithoogte kunt u zelf bepalen.
Bij ons koopt u topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met de garantie voor jarenlang zitplezier. Elke Montèl bank wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd.

MEER WETEN? >>

Waarom Montèl

Een exlusief Montèl zitmeubel is bovendien gegarandeerd het voordeligst in prijs. Mocht u exact dezelfde bank of fauteuil, met dezelfde specificaties, ergens anders goedkoper aantreffen, dan krijgt u uw Montèl zelfs helemaal GRATIS. Er is al een Montèl bank vanaf 499,-.

 

Een nieuwe bank of fauteuil koopt u niet iedere dag. Daarom mag u van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van de aankoop in de winkel tot de bezorging bij u thuis. U krijgt dan ook op elk product 3 jaar CBW-garantie. Daarnaast geniet u ook nog eens van 2 jaar extra Montèl garantie.

MEER WETEN? >>

Woonmagazine vol inspiratie

Woon
magazine
Montel magazine Gratis aanvragen
Om je beter van dienst te zijn maakt Montèl gebruik van cookies. Voor meer informatie klik hier.