Montèl Body

Deze robuuste salontafel met een natuurlijke uitstraling en industrieel onderstel, is een echte eyecatcher in iedere woonkamer. Door het stoere hout en het metalen onderstel past deze salontafel goed in zowel een landelijk, industrieel als modern interieur. Bovendien kun je de materialen en kleuren van de tafel nog aanpassen naar

Lees meer

Artikelnummer 0037360126E1534
Kleuren Mogelijk in Eiken Blanke olie, Blanke mat lak, White Wash mat lak, White Wash olie, Antraciet mat lak, Noten CBM 351 mat lak, Groove mat lak en Grey Blanke olie.
Materiaal Onderstel bestaat standaard uit 2 metalen zwart gelakte jukken. Zonder meerprijs mogelijk in Wit, Zwart (doorgeschuurd en met blanke lak afgewerkt) of ALU 9006. *Tegen meerprijs ook mogelijk in een van de andere RAL-kleuren..
Deze robuuste salontafel met een natuurlijke uitstraling en industrieel onderstel, is een echte eyecatcher in iedere woonkamer. Door het stoere hout en het metalen onderstel past deze salontafel goed in zowel een landelijk, industrieel als modern interieur. Bovendien kun je de materialen en kleuren van de tafel nog aanpassen naar je eigen wensen!
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.