Montèl Plecto

Deze Plecto bijzettafel geeft dankzij het MDF tafelblad en de koperkleurige HPL afwerking een warme, natuurlijke uitstraling aan je interieur. De tafel is voorzien van een metalen, zwart gelakt onderstel en heeft een afmeting van 27x78x45 centimeter (hxbxd). Doordat de poten onderling met elkaar verbonden zijn, profiteer je bovendien van

Lees meer

Artikelnummer 0037360095E1841
Blad MDF met HPL N021 koper
Kleur poten Metalen onderstel standaard in RVS of zwart gelakt. *Tegen meerprijs (50,-) mogelijk in wit, alu ral 9006 of een van de andere kleuren uit de ral-kleurenwaaier.
Deze Plecto bijzettafel geeft dankzij het MDF tafelblad en de koperkleurige HPL afwerking een warme, natuurlijke uitstraling aan je interieur. De tafel is voorzien van een metalen, zwart gelakt onderstel en heeft een afmeting van 27x78x45 centimeter (hxbxd). Doordat de poten onderling met elkaar verbonden zijn, profiteer je bovendien van extra stabiliteit. Ben jij op zoek naar een bijzettafel voor in een modern of industrieel interieur? Dan is deze variant van Plecto ongetwijfeld iets voor jou!
0
Tik op het hartje wanneer je iets mooi vindt.
Wat je mooi vindt, wordt opgeslagen in je wenslijst.